Buitenstucwerk

Home    Werkzaamheden    Buitenstucwerk

Onder buitenstucwerk verstaan we: het esthetisch optimaliseren van een buitenwand. Dat doen we in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. We herkennen het verschil tussen ‘aanvaardbare kwaliteit’ en ‘topkwaliteit’, bijvoorbeeld door een duidelijke esthetische bijdrage te leveren aan onderscheidende architectuur.

 

Het liefst worden we in een zo vroeg mogelijk stadium in uw nieuwbouwproject betrokken. We kunnen u en uw bouwpartners vanaf het begin gericht adviseren over gevelsysteem, detailleringen en kleurkeuze. Bovendien kunnen we daardoor efficiënter werken, extra (faal)kosten voorkomen én werken aan topkwaliteit in alle aspecten van het project.

 

Vanzelfsprekend moeten esthetiek en techniek hand in hand gaan. Daarom verdiepen we ons tot in de kleinste details in ieder project.

 

Hoogwaardig, functioneel en duurzaam

Ons systeem is een samengesteld gevelsysteem dat feitelijk uit twee delen bestaat:


  • Spanningverdelende mortellaag
  • Beschermende eindafwerking.

We kennen de invloeden van factoren als waterslag en overstek door en door. Vóórdat we van start gaan, inspecteren we daarom de bestaande gevel. Dat doen we om een beeld te krijgen van onder meer de hardheid en de kwaliteit van de ondergrond. Aan de hand daarvan bepalen we de meest ideale afwerkingsvorm.

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Offerteaanvraag  
Nieuwbouw 4 villa's Nieuwe Daalakker te Bavel
Nieuwbouw 4 villa's Nieuwe Daalakker te Bavel
Nieuwbouw kantoor Riverdale Spiegelstraat 1 te Nootdorp
Nieuwbouw kantoor Riverdale Spiegelstraat 1 te Nootdorp
Nieuwbouw Kindcentrum Nieuwe Damlaan te Schiedam
Nieuwbouw Kindcentrum Nieuwe Damlaan te Schiedam
Meer projecten
Nieuwsbrief