Binnenstucwerk

Home    Werkzaamheden    Binnenstucwerk

U kunt de volledige binnenwandafwerking aan ons overlaten. U heeft met één aanspreekpunt te maken. Bovendien maakt het een naadloze samenwerking tussen schilders, stukadoors en andere specialisten mogelijk.

 

Onze opdrachtgevers op het gebied van binnenstucwerk zijn divers. We werken in utiliteitsprojecten en in zowel grootschalige als unieke woningbouwprojecten: van appartement tot villa, van ziekenhuis tot multifunctionele accommodatie en van verbouwingen tot renovatie.


Modernste technieken

Bij de afwerking van wanden en plafonds maken we gebruik van de modernste technieken en materialen. U kunt rekenen op een zeer sterk, kras- en slijtvast systeem dat goed en eenvoudig te reinigen is en een levensduur heeft van vele jaren.


Na oplevering is het binnenstucwerk geschikt als ondergrond voor behang, spuitwerk, sierpleister, sauswerk en tegelwerk.


Financieel voordeel

Doordat u de complete binnenwandafwerking aan één partij uitbesteedt, voorkomt u herstel- en faalkosten, bijvoorbeeld door een niet-optimale samenwerking tussen verschillende partijen.


Ambachtelijk stucwerk

Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen we u ook helpen bij ambachtelijke, traditionele en geavanceerde werkzaamheden. Denk aan het aanbrengen van decorlijsten en ornamenten, sauswerk, fijnschuurwerk en witpleisterwerk. We hebben voor iedere discipline meerdere vakmensen in dienst.  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Offerteaanvraag  
Nieuwbouw 4 villa's Nieuwe Daalakker te Bavel
Nieuwbouw 4 villa's Nieuwe Daalakker te Bavel
Nieuwbouw kantoor Riverdale Spiegelstraat 1 te Nootdorp
Nieuwbouw kantoor Riverdale Spiegelstraat 1 te Nootdorp
Nieuwbouw Kindcentrum Nieuwe Damlaan te Schiedam
Nieuwbouw Kindcentrum Nieuwe Damlaan te Schiedam
Meer projecten
Nieuwsbrief